' be yourself and don't take anybodys shit!

' när ska folk sluta lägga sig i vad andra lyssnar på lr vad dom har för stil o.s.v?
man ska väl lyssna på det man tycker låter bra själv & inte det som låter bra i alla andras öron?
sen tkr jag iaf, att man kan skita i vad andra personer tkr om vad just du lyssnar på.
jag lyssnar på te.x th. som jag vet  har väldigt många anti-th fans lr vafan det kallas, anyway. jag bryr mig ärligt talat inte ett skit om vad alla tkr om th. ni kan tycka att dom är bögar, ni kan tycka att dom suger, ja. allt. säg så mycket skit ni vill. I don't care! jag lyssnar på det jag tkr låter bra. & vart är'e alla hatare vill komma till? vill ni att jag ska sluta lyssna på th? lr vill ni bara säga eran åsikt? jag har aldrig bett om den.
samma sak när det gäller olka stilar. alla har olika stilar, vi kmr aldrig kunna få alla att ha samma stil, alla har olika smakar. det kmr alltid att vara så.
grymt många är så jävla rädda för saker som ser olikt ut, som inte ser ut som det vi kallar "normalt". det finns inget som heter normal. det är ingen som kan vara normal. lix, vem bestämmer vad som är normalt & inte? vem bestämmer vad som är snyggt? vad som är inne och vad som är ute?
det är bara sjukt att man inte får se ut hur man vill, att man inte får lyssna på vad man vill innan någon ska komma med sina patetiska kommentarer.
dom är bara avundssjuka på att dom själva inte vågar vara den dom egentligen är.

RSS 2.0