So just close your eyes now, until we're gone from this

Inget renoverat kök, inget renoverat badrum, inga skjutdörrar till en liten liten walk in closet, ingen gräsmatta, inget eget "gym", inga resor, inget hus. Allt var så perfekt. Jag trodde verkligen att vi skulle få det. Åh, vad fint allt hade blivit då, men nejdå. Då är det en enda person till som vill ha huset. Förstår ni? EN person till. Det är allt som räcker, att en människa ska ha lite mer pengar, bara en liten större budget och allt spricker. Det var så det var också.

Vad händer nu? oron växer ännu mer, jag som hade ångest för pengar innan, vad har jag inte nu? Det finns inga lägenheter lediga, här är det för dyrt.
Tvåor i furan finns ju, ojoj. det glömde jag. Förlåt. men ja, där kan vi ju bo. Bland fd. knarkade och människor med allvarliga psykiska problem. Det blir säkert skitbra. Tre pers i en tvåa också.
Fyrorna har ett sovrum lika litet som en fängelsecell, det andra sovrummet ungefär som det minsta här, och så blir det ju en säng i sovrummet också i så fall. Badrummet är så litet att du nuddar väggarna om sträcker ut armarna. Klaustrofobikänsla vart du än går. Man känner sig inlåst. Trappuppgång inomhus också. vart ska katten ta vägen?

Det som skulle bli så bra, vi hade allt planerat. Nu går jag nog under snart. Furan är sista utvägen, då blir jag nog deprimerad på köpet också. Det är hur som helst bara att tacka och ta emot om vi hittar en lägenhet. Finns inget att säga till om, men vem vet, deprimerad kan man ju som sagt bli. Tack och hej

Happy birthday


Har jag inte helt fel så fyller Georg hela 24 år idag! Damn, 24?


You're a traitor to my heart

Skulle ladda upp bilder, sen somnade jag så fint i soffan. Vaknade igen och hade ingen aning om vart jag var eller vad jag gjorde. Kom på mig själv lite senare med att ha skrivit i chatten på fb och skickat ett sms.
Det var i alla fall tur att jag somnade, ensamhetskänslan hade trängt sig på så fint, och nu lite ångest på det. Härligt det där!

Nu kom det i alla fall hem någon, äntligen. tack

New video; heartburn


boombox


Hörde att cambilder har fin kvalité och att jag gillar sovmorgon.

Earth hour 2011


Tänkt bara säga; jag hoppas ni släcker lampor och allt ikväll!
Vi hade tänkt att mysa till det lite med levande ljus, monopol och té. En liten familjekväll helt enkelt. Det här kan även bli min chans att vinna över lilleman i monopol! Jag vill inte förlora igen, det blir tredje gången i rad i så fall.

You said you can't get to heaven unless you get high


10+ och sol! Det var otroligt skönt, tills solen försvann och det började blåsa som bara fan.

Jeffrey Campbell solvang


Har spanat in dessa ett tag nu, kan verkligen inte slita blicken från dem.

10 plus

Tar med mig solglasögonen ut och inviger dem.

M.A.D



22/3-2011



Blessed with a curse


Klicka på bilden för att komma till musikvideon.
Jag måste säga att jag trodde faktiskt att den skulle vara mycket bättre. Den var snygg och så, men jag trodde att den skulle ha en berättelse. Inte så mycket att Oli står och sjunger.

En fin gåva från mig till dig, lillebror

Jag glömde ju berätta att jag beställde en födelsedagspresent till lilleman i helgen!
Eftersom att han älskar popcorn så tänkte jag att han nu kunde kasta ut den där plastskålen från Liseberg och istället sitta och mumsa på sina popcorn i en riktig popcornskål!
Beställd från Urban outfitters för endast 50 kr.

IMG models



by; Victor Demarchelier

Like the ocean that's running dry


Where are you when I need your wise words?

Studiedag både igår och idag. Jag borde verkligen plugga dock, men vad gör man när motivationen är som bortblåst? Det är väl bara att ta sig i kragen och göra det som måste göras. Ja, men efter att ha suttit och försökt att få klart ett arbete i 3½ timme i onsdags så känner jag mig fortfarande otroligt sliten. Tortyrarbete. 8 sidor sen var det äntligen klart!
Det är tur att jag går på en sådan bra skola. Lärare som förstår. Tack för att ni är så fina! ♥

Jeffrey Campbell

Jag drömde om Jeffrey Campbell-skor i natt. Är det ett tecken?


Gif Created on Make A Gif

Ny musikvideo 22 Mars, jatack!


Spell & the guypsy collective



/ link.

weheartit.


9/3 - 2011



thank god, for your existence


ustream

Hur kan man vara en sådan fin människa? Jag förstår inte.

5/3-10 - 5/3-11

Idag var det exakt ett år sedan som jag såg mitt absoluta favoritband för andra gången. Jag minns fortfarande hur otroligt glad jag var när jag sprang ner för trappan och bort till bilen då vi skulle åka.


Such a simple way to create a place for me to lay back now


Igår var det dags att inviga det nya köksbordet! Det blev riktigt snyggt måste jag säga. Vi firade det hela med en lugn men lite för sen middag.


4/3-10 - 4/3-11

Jag kan inte förstå hur det har gått ett år. Det var ett helt jävla år sedan jag såg mitt absluta favoritband spela live, för första gången.
Jag skulle kunna sitta och skriva världens längsta inlägg om detta, om hur jag så gärna hade velat hinna uppleva "gamla" Tokio hotel. Få höra de gamla låtarna live, de vanliga kläderna och den ganla publiken som slogs. Jag är dock otroligt lycklig över att jag har fått chansen till att få se dem över huvud taget. En gång till - minst, ska det bli! Om de inte stannar i Tokyo/LA för evigt.


3/3-11, pics.


Den sista bilden på mig är väl inte så charmig, men jag bjuder på den! Linköping in pictures, var så goda.

Agree to take my hand, so we can conjour up with something rad

Sing me to sleep, I'll see you in my dreams.

A cold winter day



RSS 2.0