17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Ja, det är sant. Jag fyller faktiskt år idag! Hela 17 år. 17, det är ju inget speciellt alls egentligen. Vid 15 är man byxmyndig, 16 får man köra moped, 17 - ingenting. Men det är ett steg närmare till 18, då får jag göra precis vad jag vill. Efter det blir man 19 och då händer det inte heller någonting, det är som om man ska ha ett år på sig att träna på att vara myndig och självständig. Sen är man i alla fall 20 och då får man i princip göra allt, eller ja. Man får köpa ut på systemet, men det är väl allt man behöver? När man sedan fyller 21 får man dricka i baren utomlands, som i usa t.ex. Fast det är ju ett litet tag kvar dit så jag tycker att vi lämnar det for now. Vad händer nu då? Jag fyller 17, får öppna en massa presenter som jag redan vet vad de innehåller eftersom att det är jag som har beställt dom, äta lite god mat, bli grattad. Sedan då? Ingenting.

Jag är ju i alla fall 17 år. Det låter bättre än 16, för det är ju ett år äldre. Jag är nöjd.

Arrogant boy, cause a scene like you’re supposed to


Sitter här och småler för mig själv och drömmer mig bort till west coast riot och peace & love. Till den tiden då jag står och tittar på de här fina killarna ännu en gång. De börjar bli saknade nu, det var allt för länge sedan jag såg dem sist.

fantastic fanatic

Jag har insett att jag inte har skrivit något på förmodligen mer än två veckor, men det är ju inte så att det har kliat i fingrarna direkt. Börjar äntligen bli frisk, har haft oturen och fick något lunginflammations-liknande och det var ren tortyr. Jag hade väl bland annat 39,6 i feber som högs, illamående, huvudvärk, har hostat upp mina organ iprincip och ja, det har nu lett till att jag har fått kramp i magen när jag hostar, haha. Livet är fint ibland.


Jag har även spenderat en vecka uppe i Mora, och det var en fin liten stad. Trodde att den skulle vara större dock. Jag var på hypnos, lyssnade på ett liten "föreläsning" om kost, gick till olika restauranger, fyllde i olika papper och pratade lite med en terapeut, jag och mamma besökte även vasaloppsmuseét vilket var väldigt roligt. Om det inte kopplar så har jag alltså varit på min provvecka på mhe-kliniken, och vilket positivt intryck! Så nu är jag hemma i fyra veckor denna gången och sedan tre veckor nästa gång. Det känns som att det börjar bli lite jobbigt just nu dock, men men.

En äldre bild får duga, puss!

Jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde

En stad, en dröm, en framtid, en vilja. Det är något speciellt med Göteborg, jag kan bara inte riktigt sätta fingret på vad. Kan det kanske vara alla glada göteborgare? Eller alla fina minnen jag har från den där underbara veckan då vi är där varje sommar? Det kanske bara är så att Göteborg har lite mer att erbjuda än lilla Vimmerby? Jag vet inte, det finns nog en hel som är bättre än här. Jag får den där fina känslan då det känns som att allt är helt rätt. Det är dit jag ska flytta, det är där jag ska bo.

Surfacing from primordial waters


Måste verkligen sluta se så arg ut på bilder osv, haha.

Dirty like skettle


Happy b-day


Mamma fyller ett år äldre idag (siffrorna är ju så känsligt i den här åldern, haha), grattis!

paperbags and some pair of shoes


Det finns inga undantag, det är fredag


Håll muspekaren över bilden för att se vart allt kommer ifrån. Jag hoppas att det funkar, det ska funka? Jag kan i alla fall se det.
Inte den bästa bilden i facet direkt, men men. Det får duga, jag hann inte knäppa något bättre.

Highlight of the day


Om jag blev glad? Jag blev överlycklig! Som jag har väntat på denna dagen. Jag vet att rehab var det bästa för Max förra gången, men visst kändes det surt att just Svergiekonserten skulle bli inställd. Nu kommer de i alla fall tillbaka, Escape the fate - Metaltown 18 lr 19 Juni. Det känns underbart!
Bmth & etf på samma festival, det kommer bli galet

MINKPINK


RSS 2.0