bruise

Jag förstår nu varför jag hade så ont i benet efter att jag ramlade, osv.
Det ser inte så fint ut


Black creepers


Det var ödet. 400 kr rabatt, endast min storlek kvar & bara en färg (så jag slapp att välja mellan röda och svarta)
Klickade hem dom direkt och snart är de mina! Åh, jag som har suktat efter ett par creepers i evigheter nu. Vilket klipp!

Live at the O2 Shepherds Bush Empire in London, England


Kan fortfarande inte förstå att jag var där. Åh, världens finaste kille & världens finaste band.
Blir alldeles varm i kroppen när jag ser detta, och ler lite smått för mig själv. Hoppas vi ses snart igen

I know where this road ends but I can't stop

Inget viktigt eller så, bara en liten update på livet.
Jenni har åkt hem, hon kom i torsdags osv, så var hon med mig i skolan dagen därpå. Vi har haft roligt, skrattat, sovit och lite så.
Nu hade jag tänkt göra klart så mycket arbeten som möjligt så att jag faktiskt kan vara ledig i veckan. Wish me luck!


Bye social life, pluggmode on!

13/2 - 2012

Ungefär direkt efter att jag skrivit inlägget igår märkte jag att jag i princip hade fått urinvägsinfektion. Spenderar därför denna morgon med att ringa till läkaren & försöka få en tid så att jag kan få antibiotika. Skön dag

I’m ill as the pills that they give you when you collapse

Har haft en riktigt fin helg! Följde med Victor hem i fredags för att dricka lite & röka vattenpipa. Dagen efter tänkte vi göra ungefär samma sak, fast med Sara & Kevin också. Fler folk kom & det hela slutade med att det blev någon slags fest. Inte den roligaste kanske, men jag hade det bra ändå!


Nu mår jag bra
Sitter & lyssnar på Mac Miller atm & ser fram emot en mysdag i Hultsfred imorgon.
Over n' out!

Out of the blue and into the black

Det var ju det här vi pratade om. När man blir stressad eller bara har en dålig dag etc. Då tar man ut på kroppen, utan anledning. Varför? Jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig, kanske för att man alltid har varit kritisk kring den?
Att ha gymmat lite idag hjälpte inte, det är nästan så att det känns värre. Urh. Och jag är så trött. Kan inte sova mer än 2-3 timmar per natt. Stressad är jag dessutom, vilket leder till att jag använder mig av gamla rutiner. Sitter uppe halva natten och pluggar. Skillanden från då & nu är att jag faktiskt lyckades få en hel del gjort om nätterna förr, då man skrev allt för hand och hade böcker att titta i. Nu blir det inte alls lika mycket som faktiskt blir klart. Jag försöker, men nja. Kanske bara är uppgiften jag håller på med nu, vet inte.
Har inte haft någon ork till något i princip, bara att träffa vänner & fira lite i lördags vilket var otroligt roligt. Redigerandet går sådär.

Hur som helst, ska sluta klaga nu. tack & hej

stressed & tired but still happy

Känner mig riktigt stressad atm & är trött i princip hela tiden, så därför har det inte kommit upp något om London. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag hoppas att jag ska hinna rediera lite bilder i helgen osv. Fick för övrigt inte en enda bra bild på chris, och det gör mig lite ledsen faktiskt. Fast jag filmade nästan hela konserten istället, så det känns bra!

Hur som helst, mer om London kommer inom kort.

RSS 2.0