P3Guld-galan

Igår var det alltså P3Guld & jag åkte då dit med skolan, måste säga att det kändes riktigt motigt i början. 7 timmar med tåg/bil hem från Mora kvällen innan och sedan fyra timmar med buss upp till Göteborg. Jag funderade länge på om jag skulle följa med eller inte, men bestämde mig tillslut för att hänga med. Jag ångrar inte mitt val, inte det minsta. Åh, det var så bra. Trots stressen & det att man har sett repetitionen innan själva galan.
Släppte ballonger under Veronica Maggio's framträdanden & var sedan seatfiller bland artisterna, mycket roligt!



Jag står precis vid slutet av P3-plattan, där den går in igen, innan kanten på sidan kommer. Vit tröja & svart hår, man ser inte mycket dock, jag kollar nämligen på den stora skärmen just då bilden är tagen. Håller även ner ballongerna eftersom att de inte fick synas i bild.
& den sista bilden har jag inte tagit för övrigt, fast det syns antagligen pga att det står finest.se i hörnet.

I live and learn from my mistakes, then forget them again

Kom hem från Mora sent igårkväll, efter att ha åkt tåg/bil i sju timmar känns det riktigt segt idag. Dessutom är det P3Guld ikväll, så det var bara att gå upp tidigt som vanligt. Har funderat mycket på att inte åka, men jag känner mig ändå lite tvingad. Aja, hoppas att det blir bra i alla fall!
Vaknade dessutom med fet jävla ångest, typiskt att det ska vara så första dagen efter att jag har kommit hem. Ska dessutom inte tillbaka på tre månader, och jag valde att inte ta någon tid med Göran så att han kunde se om jag var svullen eller inte, och det ångrar jag nu. Big time.

Nä, orkar inte tänka mer. Bye!

I'm happy that I'm under 18, for once

Ville bara säga att det förmodligen är första gången som jag är glad över att jag inte har fyllt 18 än. Såg nämligen att koko äntligen har släppt travis, då jag kollade sist stod det inte. Hur som helst, det är samma kväll som Nevershoutnever & hur i helvete skulle jag kunna välja mellan de två? Det går inte. Som tur är var det ju dock 18-årsgräns. Men jag funderar fortfarande på om man borde åka bort dit efter spelningen med NSN. Åh, jag kan inte bestämma mig. Det var en bit dock, och chansen kommer väl igen, förhoppningsvis!


Dessutom kostar spelningen bara fem pund & det är verkligen ingenting, damn. Höj priset förfan! 55 kr. You can do better than that boy.

RSS 2.0