Contagious Chemistry

Hej osv.
Tänkte bara säga att veckan i Mora har varit superbra, och jag hade inte haft något emot att komma tillbaka inom en snar framtid. Så är ju dock inte fallet, nästa gång blir inte förrän i Augusti, efter sommaren.

Hur som helst, har varit lite impulsiv och bokat tågbiljetter till Borås över valborg, där jag ska träffa Jenni & Cicci för att dricka lite & ha det trevligt! Och några dagar innan det så kirrade jag biljetter till Smögen. Åh, äntligen kommer jag att få träffa finaste Amanda igen. Det känns bra! Hade fixat lite planer med Johan om fest där osv. Så nu kör vi!
Det kan inte bli annat än galet om både Mandis & Johan festar på samma ställe, kan inte ens föreställa mig, hahah.

KBK FÖRIHELVTE
Tänkte att det kanske blev roligare med en bild oså. Bye

På tisdag bär det av

På måndag natt är det ännu en gång dags att slita sig från sängen redan 02:00. De otroligt långa dagarna kan alltid bli intressanta. Det gäller att hålla sig pigg under de 7,5 långa timmarna på tågen upp till Mora. Just in case liksom, det är ju ganska ofta som något går fel med tider, tåg eller liknande. Det värsta är att man aldrig lyckas sova när man väl kommer fram.

Åker en tisdag denna gång, bara för att jag känner mig tvungen att vara kvar här hemma för att spela in vår kortfilm till skolan. Tacka prestationsångesten & den delen av mig som alltid är för ambitiös i skolan. Hur som helst, det ska faktiskt bli roligt & jag ser fram emot resan till Mora. Det ska bli skönt att komma dit igen, träffa alla fina tjejer, få god restaurangmat & slippa laga allting själv som jag gör här hemma. Inget fel med det, det är roligt men blir jobbigt i längden.

Hoppas på att kunna jobba lite med kroppen, för att få mer självkänsla och kunna acceptera hur den är byggd och ser ut i dagsläget.

See ya' bitches!

"Det är ju bara skyltdockor"

Det har varit så otroligt mycket diskussioner kring Gina tricot's skyltdockor. Jag har läst att många som är naturligt smala, tar illa upp då folk säger att bland annat Gina's skyltdockor är för smala. Skulle det bli samma uppståndelse om de var för tjocka?

Jag förstår om man tar illa upp ifall man hör att människor går och klagar på att deras skyltdockor är för smala, och man ser likadan ut själv, utan att kunna göra något åt det. För det är faktiskt lika tråkigt ev. jobbigt för en smal människa att höra "Gud vad smal du är, ska du inte äta lite till?" som det är för en överviktig person att få höra "Du är lite rund, ska du verkligen äta allt det där?". Själv har jag fått höra både och, men det är väl just det där att faktiskt veta att någon har tittat på din kropp, för att sedan kommentera den, som gör det så känsligt. I alla fall i mitt läge. Varför måste någon annan lägga sig i om hur jag ser ut? Kan jag inte bara få vara nöjd med hur jag ser ut, utan att någon annan ska komma och lägga en massa onödiga kommentarer? Jag kan ta hand om mig själv.

Måste bara säga att ja, jag tycker skyltdockorna är för smala. Sen när blev det hälsosamt att visa både revben, höftben & pinnsamala ben? Eller är det kanske bara jag som reagerar eftersom jag vet att det triggar mig? Jag känner det, medan det förmodligen kommer mer undermedvetet för andra människor. Fast uppenbarligen så tänker folk på det, eftersom det har blivit en sådan stor grej av en liten skyltdocka, eller hur? Frågan är bara om de vet att det undermedvetet triggar, eller om det bara är så att det är många som stör sig.

Jag säger inte att det är bättre med runda eller kurviga plusmodeller som skyltdockor. För jag vet att det finns naturligt smala männsikor, lika så kurviga kvinnor. Men eftersom det nu har blivit en sådan stor diskussion kring detta, och det som sagt, uppenbarligen är många som tar del i den diskussionen, vore det inte då bättre att ha skyltdockor som är lite mitt emellan? För ibland känns det som att vi hela tiden uppmanar till det otroligt smala idealet. Jag skulle bara vilja leva i ett samhälle där vi istället uppmanar till ett friskt ideal, där människor kan känna att det är okej att vara smal, lång, rund, kort, kurvig, blond eller mörkhårig etc. eftersom alla ser annorlunda ut.

Discarded all the naughty nights for niceness

Nu är jag tillbaka i Vimmerby, efter några dagar i Hultsfred & sedan en hel vecka i Vara. Jag har haft jävligt roligt ska ni veta! Ätit mängder med godis & druckit litervis med redbull. Inte bra, men nu är jag tillbaka på banan igen, hihi. Tog en tripp till Göteborg och kollade på när pojkvännen och hans bästa vän, som jag bara hade känt i två dagar, piercade frenum. Riktigt snyggt, indeed! Det var mig minsann ett minne för livet, haha.


Näst sista kvällen var vi på fest, och jag fick se hur det var att festa i Vara. Roligt med nytt folk! Sista kvällen, bakfulla & äckliga, gick vi den långa vägen till närmaste ica-affären för att köpa tacos, snacks & dricka. Sedan var vi uppe hela natten igen & kollade på tre filmer, varav Breaking dawn som jag faktiskt inte hade sett. Men gud så snygg gjord den var! Tyckte dock att det hände lite för mycket på allt för lite tid.



You give me opportunity to recreate reality


American horror story



Som vi alla vet sändes första avsnittet av American horror story på tv11 förra söndagen. Och jag måste bara få säga att jag verkligen stör mig på alla som har börjat älska serien, lägger ut bilder samt citat på fb osv. Serien hade fan premiär i oktober förra året. Calm down bitches, this ain't something new.

Kan dock förstå dem. Jag laddade ner hela säsongen förra året & såg hela första säsongen på en dag. Det är verkligen en utav de bästa serierna. Anyway, I just had to put it out there.

RSS 2.0