Always dressed in something fresh

Ungefär såhär glad är jag över att vi när som helst beger oss mot Emmaboda! Även om jag fick fejka fram det mesta av leéndet, men det funkar ändå hoppas jag.

Kommer träffa de finaste, se äckligt bra band & bara köra all in varje dag. Försöka lämna allt det där jobbiga här hemma. Jag vet att vännerna kommer hjälpa mig när det strular till sig. Åh, jag är glad över att jag har er.

Nej, nu ska jag väl ta tag i all min packning och se till så att jag inte har glömt något! Vi ses om sex dagar. Då är jag nog rätt äcklig. Bye cyberlife!

03:37

Kan inte sova. Tror att jag är för taggad på Emmaboda, åh. Ni anar ej!
Denna dagen var så jävla dålig enda fram till efter tolv. Finaste vännerna skrev & allt inför festivalen är nu löst. Imorgon kommer det kramas som in i helvete, och på Onsdagen kommer den bästa av de bästa. Då kan jag lova er, att jag kommer langa fetingkramen!

Så nu kör vi, är så äckligt jävla taggad! Puss och kram

It's goin' down, I thought I told you


Fint att den enda bilden jag har tagit är på mat, ahjo jag vet. Myser i alla fall hos Bellis. Vi groggar lite, pratar om allt & inget, och bara hänger. Det är fint ska ni veta! Åt nyss också som ni kanske såg. Heheh

New tattoo;

Denna bilden ligger uppe överallt; Dvs. Instagram, Facebook & nu här, jotack jag vet. Anyway, det är fan omöjligt att så fager ut samtidigt som man drar i läppen. För att inte prata om hur svårt det var att ge tatueringen rättvisa pga. ljuset osv, så ja, den ser bättre ut irl! Jag är i nöjd i alla fall.

"Fuck the world"

New haircut



Klippte mig igår, för första gången på 1,5 år ungefär. Ingen av bilderna ger håret rättvisa, men det blir nog bra ändå ska ni se. Puss!

Peace and love; Mac Miller


Det finns nog inget som i dagsläget kan beskriva den lyckan jag kände då jag stod vid Venus-scenen på Peace and love. Längst fram, och jag hade verkligen den bästa platsen. Såg allt, och fick varken armbågar eller knän på mig. Förutom i slutet, men vad gör det?

Äckligt bra konsert för övrigt, och det säger jag inte för att jag verkligen gillar honom som artist. Det säger jag för att han bjöd på sig själv och gav allt på scenen. Önskar dock att han hade dansat mer & kört sin freestyle under Donald trump, men men, man kan ju inte få allt. Det var som sagt underbart bra hur eller hur!

Fick dessutom ögonkontakt två gånger, och avled lite när han spelade Angels. Bättre låt finns verkligen inte. Önskar dock att någon hade filmat den låten och lagt upp på youtube så man kunde få uppleva just den stunden igen. Och igen. Och igen. Önskar dessutom att jag inte sjöng då han pratade i låten, för det ångrar jag faktiskt. Men vad i hekvete. Det var ju bästa delen i hela låten så jag kunde inte låta bli. La knappt märke till det faktum att han stod och pratade förrän efteråt. Som tur är kommer den delen i slutet också, och då jävlar var det ju bara att sjunga med. Texten står dessutom i inlägget under. If ya'll wanted to know.


Finns bättre videos, men detta är den bästa låten som ligger uppe på youtube för tillfället. Och nej, det är inte jag som har filmat. Stod dock bredvid tjejen som gjorde det, och jag hör både mig själv och Amanda prata i slutet, haha.
Asfint att vaktens huvud syns i princip hela tiden dessutom, men wth.

RSS 2.0