You are a shining example of why I don't sleep at all


Jag saknar dessa pojkar redan. Det är det snällaste, mest omtänksamma och mysigaste bandet jag har träffat. De är så down to earth, åh. När ska vi ses för 6:e gången?

new in; snake pants


I swear it's all for you in every single line


We'd be fucking to kiss and then I'd switch it to Pac



Låten spelas verkligen på repeat. Efter några dagar i Borås är jag helt såld på T.Mills!

The fraction of my sleepless numb existence


The most fear you could ever have is when you reach out to someone for help and they leave you in the shadows and turn their back on you.

- Spencer Chamberlain of Underoath

surface piercing - hips


Det fick bli en video istället för bilderna var så fula.
Hur som helst, jag är nu helt säker på att jag ska pierca' mina höfter, det är så sjukt snyggt! Synd bara att man inte får göra det innan man är 18, men aja. Då hinner jag ju skrapa ihop lite pengar så länge.

The good times make the bad times worth our time


Åh du vackra människa, när kommer du hit och spelar för oss? Det börjar bli dags nu tycker jag.

Och jag blir galen över att man inte kan bli uppdaterad någonstans om vad han håller på med. Det enda som finns är hans twitter och där står det inte mycket om de nya låtarna och vad som kommer att hända/har hänt med Nevershoutnever. Är han på turné? Spelar han in ett nytt album? Gör han ingenting? Vad händer? Jag blir galen!

Tror att jag blev lite starstruck nyss, och kommer nog att fastna i en Christofer Drew-period nu, men vad gör det? Man blir ju så himla glad av alla hans låtar. Smälter av hans personlighet gör man också, visst vill man bara bli en bättre människa efter att man har sett hur underbar han är själv?

Be the change; spread the love

Her bones are withered away, but the ghost will remain

Reality check. Hjärtat bultar. Paniken & ångesten sätter in. Åh, det är så fint. Eller inte. Jag funderar; varför jag? Vad har jag gjort? Jag har alltid försökt att alltid vara alla till lags, jag har alltid försökt att vara snäll så att andra ska bli stolt över mig och det jag gjort.
Nej, själv tycker jag faktiskt inte att jag förtjänar denna sjukdomen. För ja, det är en sjukdom. Det är inte så ytligt som det kanske verkar. Jag förstår om många tror att det kanske är det, men tro mig så är det verkligen inte. Det är allt annat än ytligt. Det är rent ut sagt; ett jävla helvete inombords som pågår 24/7, man kan aldrig fly. Inte ens i sömnen. Man mår så jävla dåligt psykiskt. Ångest, känner sig ensam och deprimerad, siffror hit och siffror dit, det man får och det man vill.

Inte ens i sömnen? Nej. Dagar då jag inte ätit något och känt mig så otroligt stolt, har jag drömt om att jag har ätit en massa mat. Vaknat i ångest och trott att jag faktiskt åt all den där maten, men insåg sedan att det bara var en dröm. Flera gånger har jag drömt om mat.

Mår dåligt, ångest, ensamhet? Ja, efter ett tag är det inte så jävla roligt. Man förbjuder mer och mer, drar ner kaloriintaget ännu mer, isolerar sig, osv. Det är inte "bara äta" sen, så blir allt bra. Det funkar inte så. Man har fått en sådan jävla skev kroppsuppfattning och man ser inte hur utmärglad man verkligen är. Det sitter i hjärnan och det är ett jävla jobb att bli frisk.

Fick en reality check förut som kanske framgick lite smått längst upp. Hade inte märkt något förens nu, och det är väl bra iofs. Men det är så jävla läskigt när det kommer bara sådär ändå. Har flertal gånger bara velat ge upp, men vart kommer jag med det? År med ångest och isolering. Det är bara att kämpa på. Men vad gör man när det blir för mycket och man får känslan av att man inte orkar mer? Man orkar inte bry sig och vill bara ge upp. Skita i allt.

Jag hatar min kropp, hatar. Mina höfter, min mage, mina lår, mina vader, mina läppar, min näsa mm. It's sad to say, jag vet, men; jag saknar mina ben, kotorna på ryggen och revbenen som stack ut och syntes när man böjde sig ner, nyckelbenen som fortsatte ända ut till slutet av axeln, benen vid bröstkorgen, mina taniga armar och ben etc.

Ångesten har varit hos mig ett bra tag nu. Den kom efter peace and love och den vägrar att försvinna. Det är tungt. Inbillningarna kommer oftare. Känslan av att ge upp lika så. Men jag tänker inte ge upp, för jag vill inte egentligen. Det kommer jag som sagt ingenstans med. Det gör inte den här texten heller.


Ana, dra åt helvete

We can watch the city descend behind the skyline


Describe the sunlight so I can feel it's burn

Jag hade som löfte att fota på campingen i år, eftersom jag ångrade som fan att jag inte gjorde förra året. Gjorde jag det? Nej. Därav endast bandbilderna. Jag fotade dock knappt några band heller, varför inte? Herregud, jag ångrar det som fan. Fast det visste jag ju att jag skulle göra.

Hur som helst, det har varit en extremt svettigt rolig vecka och jag har som sagt en hel del nya roliga historier att berätta. Det har hänt mycket kul den under denna veckan. Vi ses nästa år igen Peace & love!


Great Garb @ p&l 2011


Underoath @ p&l 2011


Architects @ p&l 2011


Don't get me wrong, I'm just as scared as you are now

Det är illa när en låt ger deprimerande/ångestladdade känslor, men man inte kan sluta lyssna på den för att den är så jävla bra!
So here you go; Paper lung

RSS 2.0