You never know how many bridges you'll burn



Love it

Shall I blame it on myself, or this routine that I've been stuck in?

Som jag sa igår, jag vill bara sätta mig på knä & dra ut alla mina inälvor och skrika att jag inte orkar, det är för mycket. Högt vill jag skrika så att de kanske förstår att jag verkligen inte orkar. Jag går förfan i nian inte på universitetet. Kan de inte få in det i deras kursplansfokuserade hjärnor?
Sen kanske de också kan tänka på att följa den där jävla kursplanen, den finns för att man ska följa den. I nian ska betygen sättas på alla arbeten du har gjort sedan sjuan, inte det senaste povet lr inlämningen du gjorde. Man ska också kolla på hur mycket eleven har utvecklas, men hur många lärare gör det? Det skulle jag vilja veta.
Just nu är jag bara så in i helvetes föbannad. Jag vill ha tillbaka mitt liv. I två år har jag nu slitit för mina betyg, visst nians betyg kommer inte spela någon roll efter gymnasiet, men om jag har suttit uppe mitt i natten och knappt har fått någon sömn för att få så bra betyg som möjligt, och tagit upp nästan hela min fritid så är det väl klart som fan att jag vill ha mina betyg!? Jag vill väl förihelvete inte bli sänkt för för att vissa lärare inte kan kursplanen. Jag blir så jävla arg. Jag visste att det skulle bli såhär. Jag visste att jag skulle faila på sista provet. Jag förstod att mitt betyg skulle bli sänkt pga det. Fick så jävla höga krav, jag var verkligen tvungen att få VG på det där provet, och jag hade jättesvårt för just den "inriktningen" i ämnet + att jag hade 32000 andra saker att göra.

Idag på so-provet skrev jag kanske 3½ A4 på MVG. Jag hoppas på VG, då jag vet att jag förmodligen skrev för lite på vissa "förslag" som man fick. Annars gick det asbra. Kunde hela ekonomiska kretsloppet, alla orden & jag skrev så mycket man kunde få plats med på VG, kanske 1 A4 på den sista.

Comet 2010

Igårkväll var det dags för Comet igen! Det behövdes kan jag säga. Behövde tänka på något annat än bara skolan.
Tokio hotel var nomierade i "Bester liveact" - De vann, förvånande va? Nej.
Sedan skulle de dela ut ett pris också. Enligt rykten så skulle de även ha spelat på galan? Men det gjorde de aldrig. De var dock med på Comet's skiva där alla som uppträdde 2010 var med, så det var ju konstigt.


Before you open your mouth, let me make it clear, I can't be brought down


The words, the finest that you sent down


Get ready for the rough and tumble if you wanna be starting something

Asbra låt

Innan ni klickar er vidare till en riktigt jävla bra låt så tänkte jag bara säga en sak, som faktiskt är relevant med låten.
Varje gång jag lyssnar på den tänker jag på London och idag fick jag en känsla, jag vet inte om den var bra lr dålig men hur lr hur så sa den mig att jag måste (absolut måste) flytta till London. Vad som än händer. Jag ska dit, jag vill inte vara den som inte vågar.

Jag är så trött på Sverige, allt som Sverige har att erbjuda. För vet ni vad? Sverige har inget att erbjuda.
Jag är så jävla trött på det kalla klimatet, alla fula skogar och de äckliga småstäderna.


-

Bygger om.


20 mm



Överredigerat och så, men 20 mm är satt jävligt fint!

Like the brightest star you shine through






The song "Ashley" is about Craig's daughter Leila Rose.
Ashley just happens to be a way more common name, so a million girls can be all: “Aw that’s my name I love this song!”

So desperately I watch them calling for you


RSS 2.0