escape the fate @ metaltown 2011


När du är krossad går jag fri

I natt fick jag sova i min säng igen, efter en vecka uppe i Mora. Herregud, vilken grupp! Jag har haft det så himla roligt där uppe, alla är verkligen helt underbara. Så det är lite ledsamt att det är 7 veckor nu till nästa gång, pga semester.

På måndag drar jag iväg igen på lite mer äventyr. Då ska jag nämligen tälta på peacen & love. Vädret gör mig jävligt nervös. Det har ju varit så fruktansvärt dåligt nu på sista tiden. Igår kom jag hem 1 och en halv timme försent pga vädret. Och på Metaltown bara rann vattnet i ansiktet, bokstavligt talat. Då hade man ju iaf någonstans att värma sig, men inte den här gången.


För hon är namnet som du har på handen


Med risk för spam, jag kunde bara inte låta bli. Hur sött är inte detta?

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem



Jag är så hög, jag kunde dö.


Like walking into a dream, so unlike what you've seen


Jag har blivit frälst. Bland det bästa jag har sett live!

För övrigt var det helt sjukt att äntligen få se sin förebild irl. Det var obeskrivligt. Jag måste se dem igen, oavsett om det är här i Sverige eller utomlands. Spelningen var dock för kort, man hann knappt reagera innan det var slut.
All time low & Bring me the horizon var för övrigt lika bra som vanligt! Och jag hatar mig själv för att jag missade The black dahlia murder.

old pictures, florida 2009



6


∆∆∆∆


The little black


Joplin, MO


Han är verkligen den finaste artisten som finns. Blir alldeles rörd av videon, och det är så självklart att just han ska vara med och hjälpa till. Det hade han gjort även om det inte var hans hemstad, det vet jag.

'Cause I'm always where I need to be


Jag är helt förälskat i The kooks, no joke. Jag älskar alla glada låtar som handlar om kärlek, det är lite som Christofer Drew. Jag tror att jag min förälskelse började efter att vi träffade på dem och pratade lite på Siesta, så himla trevliga och fina! Jag har faktiskt försökt att lyssna på dem förut, för jag har gillat Mr Maker sedan innan, har bara inte kommit på vad den hette förens nu. Så ja, nu sitter jag och spelar lite blandade The kooks-låtar på replay, men det blir mest Mr Maker, Always where I need to be, Naive och Do you wanna.

Gyro at Siesta!

Igår natt, runt halv två kom jag hem till Vimmerby. Ungefär en timme innan beräknad tid, vilket förmodligen berodde på att busschauffören körde i ca 140 km/h. Som tur var sov jag och slapp oroa mig för att dö.

Hur som helst så har det har varit stressigt, långtråkigt till&från, lite dåligt planerat och även lite jobbigt att lära sig helt nya saker på plats. Dock har det gått bra och jag har haft jävligt roligt!

Här kan ni se lite arbeten som jag har varit med och gjort!

Min, Sofie & Matilda's hälsa hem-video


Mitt och Angelica's reportage om treornas campingscen Tropico. I början får ni även se väckningen, där två campare fick frukost på sängen!


En intervju med Future Idiots, där jag har hand om kameran som filmar bandet.


En intervju med Knowing is not knowlegde, där jag har hand om kameran som filmar intervjuaren. Inte lika roligt kanske, menmen. Kan vara värt att se intervjun i alla fall!


Jag har filmat fler intervjuer, men de ligger nog inte ute än. Det var i alla fall lite av vad jag har varit och gjort de här tre dagarna.

RSS 2.0