I miss it.



Jag började gråta lite. Jag saknar thtv.

GRATTIS GEORG!

' En av de bästa blir 22 år idag, klart som fan att vi måste fira det, jag Emelie & Isabella gick upp till stan & drack redbull, satte upp flygblad gjorde vi oxå, och sen måste jag bara tillägga att jag var jag lite sur, men det gör inget. Musiken var helt klart det roligaste på länge. Jag trodde att jag skulle dö av skratt. Iaf, tillbaka till Georg, ska bli kul och få veta vad de på hans födelsedag, hoppas att han hade en bra dag med många fina presenter!

Sjukt mycket grattis från mig! <3


Onödigt inlägg, men så sjukt roligt!

' I en gammal Hey!-tidning från 2006 får Tom och Gustav berätta varsin vits. Denna vits drog Tom: Två penisar badade tillsammans. Den ena sa: "Du, kan du räcka mig handduken - du står ju upp."

Kopierat från thf.

Kaulitz - Duet!

' Den här är så sjukt fin!
 


Snart är vi där.

' Nästa fredag står vi där och lyssnar. Jag längtar som in i helvete! Och nästa vecka måste gå fort annars kommer jag avlida.

Adept:
 

Chemical vocation:


Herbrightskies:

Aw.

Bill: "Are you ok, so far? I think we all have people in our life that mean very, very much to us, who give us a lot of strength and who are always behind us. And still, we are all searching for one person, the right person, the person that is still much, much more than love, the person that means everything to you - and, Georg, I wanted to tell you today that you are not this person."

Jag älskade det.

Allt jävla tjat om Craig - mina åsikter.

' Jag blir så trött på allt tjat om att Craig är så dålig i Escape the fate och att Ronnie ska sjunga istället för honom, men hallå, han sitter i fängelse! Vad är det ni inte fattar? Han knarkade, så nu får han sitta i fängelse i fem år, och enligt mig så är Craig så sjukt duktigt & han passar verkligen i etf, inte nog med att båda banden (Bless the fall & Escape the fate) är nöjda med hur det blev, Craig har fortfarande kontakt med btf & de är vänner, Ronnie är vän med honom oxå, och etf är vän med Craig & med btf. Och jag menar, inget av bandet har problem med hur det blev. Sen så har han ju närmare hem till sin dotter nu när han spelar i etf. Ja, alla vann på att han bytte.

Och sen allt detta med att han sjunger så jävla dåligt, det tyckte inte de flesta när han sjöng i Bless the fall, nehe, så hans röst bara förändrades & blev skitkass så fort han bytte band? Om Craig skulle ha tackat nej, skulle etf ha stått utan sångare, om de inte hade hittat någon annan vill säga, är det bättre?
Jag tkr att det verkar som om alla som är escape the fate-fans, tkr att det var mkt bättre då Ronnie var med, alla "hatar" lix Craig, jag tkr det är rätt synd, eftersom att han har sån sjukt bra röst. Och eftersom att bandet är nöjda med beslutet. Omar lämnade ju bandet pga Ronnie. Sen fattar jag att man tkr att det är jobbigt att de har bytt sångare, det skulle jag oxå ha tyckt om det hade varit th, för nu gillar jag inte etf lika mkt som th. Det går inte att jämnföra. Iaf. Man borde ge Craig en chans.


Herregud.

' Jag hatar Bill's nya frisyr, den är skitful! Däremot åste jag säga att Tom är jättesöt. Hahah, han ser så liten ut. Och han passade verkligen i den där mössan! Förövrigt så skrämmer de mig lite, de verkar ha förändrats så sjukt mycket, de är inte alls samma killar som jag började lyssna på. Och jag har så äcklig höga förväntningar på den nya skivan. Jag vet att jag kommer hata den. Jag tål inte förändringar, jag har alltid varit emot det.



Bilderna är tagna från Elina's blogg.

Anorexi - klassas som något vackert idag?

' När man ser alla kändisar, har ni aldrig tänkt på hur smala dem faktiskt är? Ska man lyckas i kändisvärlden måste man ha size 0, samma storlek som en sjuåring. Det är helt sjukt! Jag såg något program om en kvinna som skulle försöka komma ner till den storleken. Hon var normalviktig från början, sen tränade hon mer & mer och åt mindre & mindre. Då hon slutade, nådde hon sitt mål men mådde absolut inte bra, hon hade blivit underviktig och hon blev trött mycket fortare än vanligt. Hon sa det, att det som var så läskigt var det att hon faktiskt hade vant sig vid att gå runt & vara hungrig hela tiden, så fort hon skulle äta mat för att försöka bli mätt så kände hon sig tjock, det berode på att hon inte var van vid att äta. (vill bara tillägga att hon gick upp i vikt igen efter programet)
Sen är det ju så det är så man ska se ut. Har man inte size 0, är man "fet". Galet är det.
Man får höra det flera gånger: "Åh. Jag är så fet, kolla bara här!" H e r r e g u d !
Det finns inget där.

Kändisar måste vara så smala, det är ju det dem lever på, sin kropp.
& Det jag försöker säga med det här inlägget är det att det är inte bra att vara lika smal som Beckham, det är farligt. Dessutom lever hon på sitt utseénde, hon måste vara smal, som jag skrev två rader längre upp. Det är hennes jobb. Man dör inte av att vara lite längre än 170cm & väga 60kg, det är så det ska vara. Jag kan ju säga direkt att jag tog min längd & min vikt, jag är normalviktig & mår hur bra som helst. Jag är smal på ett nyttigt sätt.



Jag beundrar verkligen er som har haft anorexi & gått upp i vikt och nu är friska!

Nu får ni kritisera mig, för det vet jag att ni vill. Jag ser själv att det här inlägget ser ganska negativt ut, fast det ska det inte vara.
Allt detta visste ni redan oxå, men det gör inget, för jag kände bara att jag ville skriva av mig om detta, fick inte med allt, skulle kunna skriva mycket mer, men klockan är mycket och jag är trött, så jag ska gå & lägga mig iaf. Skriver om idag, imorgon.

RSS 2.0