You're the one who keeps me asleep, on the nights where I can care less if I ever woke up again




Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. This made my night
Det här är två personer av få som jag ser upp till, och att hitta de här klippen när man är nere & känner sig ensam är helt perfekt! Det var verkligen i rättans tid.

Vad skulle man göra om det inte fanns någon som sa alla de rätta orden precis då man behövde höra dem? Det spelar ingen roll om man känner personen i fråga eller inte. Man får känslan av att man inte är ensam, det finns någon annan som vet vad man går igenom. Eller så är de bara så underbara så att de vet exakt vad de ska säga för att man ska få ett stort leende på läpparna.
Jag kan i alla fall meddela att jag är otroligt lycklig över att jag har hittat dessa personer. My role models

Även om den ena är mycket mer betydelsefull för mig än den andra, så ger mig båda en sådan stor inspiration i livet!

2 die 4



Tänkte bara berätta att jag avgudar Adriana Lima's kropp. För att inte nämna hennes ansikte.
Ska göra lite yoga nu i alla fall, och jag hade kunnat döda för hennes mage, in case you wanted to know.

Julpynt



Har äntligen tankat in alla bilder i datorn, så ja. Det var alltså såhär det såg ut när vi fixade lite julpynt i lördags. Fast vi klädde ju bara granen. Det märks att julen är precis runt hörnet dock! Idag har jag & mamma inhandlat en massa mat till på fredag. Det gjorde vi efter att vi hade varit hos dietisten, så jag har varit upptagen hela dagen fastän jag är ledig från skolan, så det där matschemat får jag nog se till att fixa imorgon tyvärr. Just nu ligger jag i sängen och hade tänkt att ge sovandet ett försök, det går ju inte så bra på den fronten. Aja, imorgon blir det i alla fall pepparkaksbakande!

20/12-10




bilder
-

Det var någon som frågade mig om jag inte kunde visa mitt matschema, och jodå. Jag ska försöka få upp det imorgon!

Breathing down my neck


I've been hiding in these trenches for far too long

Nu är det dags för nya tag. Schemat ska följas till punkt och pricka. Inget fusk! Nu måste jag bara försöka sluta räkna alla jävla kalorier också. Och det är så otroligt skönt att slippa väga sig, inte heller kommer jag att få reda på vikten hos läkaren.

Jag är otroligt taggad på att bli frisk och slippa det här helvetet, men jag tänker inte ljuga. Jag är livrädd.

Amanda Hendrick


†††††


rings

Taget från

Hatar att de har så små bilder bara, men det är lugnt.


Lussebullsbakning



Lussebullsbakning en lördagskväll med mamma är otroligt mysigt. Sedan så måste jag tillägga att "ett päron till farsa" är jävligt bra. Jag älskar den filmen. Dock så var jag nog lite för trött för att hänga med fram till slutet.

Den andra bilden där lussebullarna är klara går tyvärr inte att ladda upp, jag är väldigt söt på den bilden måste jag säga.
Det blev 29 väldigt stora, men jag tog 2 lite mindre. FRAMSTEG

RSS 2.0