Euphoria - Eurovision song contest


Fyfan vad härligt! Det är första gången jag verkligen tycker om en esc-låt, och Loreen var helt klart den enda värdiga vinnaren. Utöver henne fanns det inte många bra bidrag faktiskt.
Och jag som inte ens brukar kolla på eurovision, men nu var jag ju bara tvungen. Hur som helst, Grattis som tusan! Hoppas på att få tag i en biljett till nästa år, om de inte är allt för dyra.

Skins UK - I'm totally hooked







Live this summer - Mac Miller



Ja, jag var verkligen tvungen att bara slänga upp den här videon.
Började tagga som in i helvete till peace and love så fort jag såg denna. Speciellt till Mac Millers spelning. Snart är det dags!
Vill bara påpeka att alla borde kolla in 08:34. Orkar ej

Get up on my fashion



Tog tag i livet & fotade litegrann. Det var då fan inte igår. Hade glömt hur roligt det var, åh.
Bilder från två av de miljontals sakerna vi fick med oss hem från Linköping igår.

Update 05/09

Så mycket saker som händer nu. Kände bara för att uppdatera lite & säga att jag saknar Amanda redan nu, och har egentligen gjort det enda sedan jag åkte därifrån. Hon är verkligen den bästa vännen man kan ha, och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Taggar midsommar som in i helvete, då ska jag tillbaka för att spåra ur ännu en gång.

Kolla in bloggen här för övrigt; www.dreew.blogg.se

I alla fall, hade tänkt att dra mig ner mot duschen, för att få en tidig kväll för en gång skull. Sedan bädda ner mig i sängen och träna på nationella en gång till.
Är så stressad så det finns inte, det känns som att det har kommit en massa arbeten out of the blue, som ska in nu innan sommaren. Dessutom är det ju siesta snart. Åh. Aja, det är bara att jobba röven av sig som vanligt & försöka att inte dö.

Men som sagt, nu ska jag bege mig ner mot duschen. Bye
(bara en vanlig tråkig uppdatering om ingenting)

Det som ibland känns som standard

Provar att för första gången blogga med mobilen, ingen aning om hur det kommer att se ut i slutändan, men det tar vi då!

Ville bara göra en snabb uppdatering, mest bara för att jag kan.
Har haft ångest i princip hela dagen, den har pendlat från att vara riktigt jävla stark, till det att man känner att man kan stå ut med den.

Som tur är så har jag umgåtts med vänner hela dagen, och jag vet att det hjälper. Sitter jag istället hemma & tittar in i en vägg så börjar tankarna gå på högvarv, och tillslut blir ångesten bara starkare. Det är bättre att bara försöka ignorera det. Hur jobbigt det än kan vara ibland.

Hur som helst, det blir en tidig kväll för min del. Skulle försöka få mer än 4-5 timmars sömn för en gångs skull, hade jag tänkt. Går dock upp lite tidigare imorgon för att hinna med det jag inte har orkat fixa ikväll. Och visst låter det alltid lovande såhär på kvällen, innan klockan ringer sådär obehagligt tidigt.

Ska sluta skriva nu, godnatt!


Årets första grillning!

Firade som sagt valborg i Borås. Riktigt roligt, träffade mycket fint folk & ringde efterlängtade fyllesamtal!
Kom hem tjugo över fem idag & bestämde att det minsann var grillväder, så tidigare idag blev det årets första grillning i det nya huset. Åh så gott! Jag dog lite.


RSS 2.0