Vem säger att man inte kan mysa på valborg?



Vädret var inte det bästa så jag passade på att mysa i soffan med en filt, lite fil, müsli & bär, en tidning och tv. Väldigt fint om jag får säga själv. Vi har ju äntligen fått tillbaka våra kanaler! Kan ju vara lite värt att veta, så nu har vi gratis tv i tre månader. Även alla kanaler som Canal digital har i sitt utbud. Åh så fint, tack för det!

27/04-2011


Ville bara slänga upp två bilder lite snabbt, innan jag drog! Puss

feel the warmth of the sun on your skin

Vill åka utomlands nu!
Jaja, solen här hemma väntar på mig

Source; tumblr

Live everyday like your last and take nothing for granted


Architects till Peace & love, hur värt är inte det!? Jag spricker nästan, så glad är jag.

Chill


Efter en alldeles för lång promenad ligger jag nu ute på framsidan och solar. Det är så jävla skönt!
Det är bara jag, min otroligt fina spotify-lista, en tidning med bmth och ett glas vatten. Det kan inte bli mycket bättre.

Let the light shine in

Söndagar brukar vanligtviss vara fylla med så kallad "skolångest" men inte gårdagen. Jag är nämligen ledig måndag, onsdag, torsdag eftermiddag och fredag denna vecka, så det är chill. I alla fall, igår tog jag en promenad, solade lite och satte mig sedan ute på balkongen och åt middag. Tänk att man äntligen kan sitta ute och äta, älskar det. Ska se om man kan lägga sig och sola lite idag, hoppas att det inte blåser så mycket, för då borde det gå.

Hur som helst så ska jag nog gå ut ett tag nu, bai

Wasn't more than you were expecting, wasn't more than you need


Slutade tidigt idag och bestämde mig för att ta en liten promenad så fort jag kom hem. Det var ju faktiskt ganska skönt ute, så man får passa på. Vem vet hur länge det håller i sig. Jag menar igår var det ju iskallt! Hoppas bara att det blir lite varmare snart så att man kan lägga sig ute och sola lite, fast det ska bli 19 grader nästa onsdag? Och då är jag ledig, så det är fint. Man kanske borde lägga sig ute och plugga lite då.
Hur som helst, när jag kom hem igen fixade jag lite lunch som ni kanske ser på bilden ovan. Ser ut som frukost dock, men det är lunch. Fint jotack jag vet.

Följ mig med Bloglovin'


Klicka på bilden för att följa mig. Har haft bloglovin' hur länge som helst i princip, men bättre sent än aldrig eller hur?

Surfing

Jag tycker att surfing är bland det fräckaste som finns, och jag skulle verkligen vilja lära mig.
Tänk att bo i Austrailen och bara leva på stranden, dag in och dag ut. Surfa hela tiden.

11/04-2011 - Homemade shorts



Fashion gone rogue

let's Rock&Roll from Seth Sabal Studio on Vimeo.


Space blue



Something simple


Simpelt och bekvämt. Nu hade jag tänkt att gå och måla naglarna!

Movie time




Carving;


Kommer från - Modekungen.se

You wear it so well that we think it's true


Step off with all that hype


Jag har goda féföräldra.... va?



Jeansen var perfekta! Ja, det var nog mest det jag tänkte säga. Cosmo ville vara med på ett hörn också, hoppas att det är okej.

-


I guess you could say that I'm in love


the neu wave


När jag trodde att jag äntligen hade ett hum om vad jag skulle prioritera på min önskelista så märker jag att Nasty gal har fått in otroligt många snygga sommarplagg.

check your mailbox


Innan jag öppnar dörren så kollar jag alltid i brevlådan. Det är som en liten rutin kanske man skulle kunna säga? Som vi alla varje morgon och kväll borstar våra tänder. Det kändes i alla fall ganska fett när jag idag såg att all post var till mig.
En ganska fin blanding; tandregleringen, festivalbuss & Gina tricot.
Okej, bortser man från tandregleringen så var det bara bra saker. De svarta jeansen från Gina tricot ska jag prova imorgonbitti hade jag tänkt, märkte att det inte alls var samma kvalité på dem som jag hade föreställt mig, så de kan vara aningen för stora, men ja. Då är det ju bara att skicka tillbaka dem och klicka hem något annat i stället.

Utan motivation är vi inget


RSS 2.0