War

Det är med glädje och rädsla som jag ser på morgondagen.


Like roses, we blossom then die.


I am unworthy

Who decides how far we go?
Who walks behind us in case we trip over the smallest crack?

-

"Perfection will never over power us" he says.


All time low



Hann aldrig få någon bild utav Zack, nej.

All time low @ Stockholm&Göteborg 16/17




Jag har inte så mycket att säga, mest att båda spelningarna var freakin' awesome. Stockholm var dock bättre än Göteborg helt klart! Det var den bästa spelningen jag någonsin har gått på.
Emelie gjorde det hela perfekt. Trots den lilla sömnen vi fick så har de här två dagarna varit oslagbara.


A reason for broken wings

Tankar, alla dessa tankar.
Idag blev det för mycket, ångest. Way to much. På riktigt. Vet inte varför. Kunde inte sluta äta.
Jag vet att jag måste göra upp det för det här nu, för just nu känns det inte bra, inte någonstans.


This is no hallucination



Suicide silence, Heaven shall burn, As I lay dying (& Adept..) ska spela på Brew House nu i November! Tänkte säga att jag älskade mitt liv, tills jag märkte att det var i November. Hade hoppats på den 20 så att de skulle spela dagen efter Escape the fate, men neeeejdå. Så jag ångrade mig, jag älskar inte mitt liv.
Det är vid sånnahär tillfällen man verkligen vill bo i Göteborg.


Our lives are meant to make

Nu var det två veckor sedan jag skrev något sist. På de två veckorna har jag varit på Mallorca och i Boberg. Bilder kommer sen. 
Min kamera är förövrigt cepe och vill ha en stor fet svart prick längst upp på alla bilder, och som ni kanske förstår så vill inte jag det.

På Mallorca har vi bara solat och badat så nu är jag äntligen brun! Även om jag flagnar väldigt mycket. Det var riktigt skönt må jag säga, att bra ligga dära och göra ingenting. Det var rekordvarmt hela veckan dessutom. Love it.
Efter en vecka blir det dock väldigt långtråkigt så det var skönt att komma hem också såklart.

I Boberg har vi varit och fikat i ett spökhus, läst i gästböckerna där och så, precis som åren innan. Men något år måste vi verkligen sova där. Jag är fett på. Vi har grillat en massa också, varit uppe på berg.. Okej, vi åkte upp på ett berg men det berget vi skulle upp till toppen där följde jag aldrig med. Det var långt, sent, kallt. Vi orkade inte helt enkelt. Och morgonen efter var vi för trötta. Iaf, vi har varit på yran. Synd bara att N*E*R*D ställde in.
Sen har vi väl gjort lite andra saker som inte är såååå jätteintressanta kanske. Typ, gått i affärer och handlat och sånt.

RSS 2.0