Jeffrey campbell damsel spike

 

Avled första gången jag såg dessa. Varför måste jag vara pank? Vill verkligen (!!!) kunna köpa kläder etc. Det är helt ärligt det enda jag tänker på om dagarna. Får la göra klart min budget, så får vi se om jag kanske har råd med något plagg.


15 år

Tänk vad tiden har gått fort. Idag fyllde min lillebror hela 15 år. Jag tror fortfarande att han är 12-13, men icke! Nu är han 15. Byxmyndig, staffmyndig & får köra moppe. Så grattis lilleman! ♥


Dagen har för min egen del varit helt okej. Sov inte länge alls, trots det att vi är lediga idag. Skulle vara med och väcka födelsedagsbarnet, men drog mig lite för länge i sängen så jag missade det i alla fall. Haha, ni anar inte irritationen där alltså, jag som har så svårt att somna om menar jag. Aja! Slösade bort ungefär halva dagen på att inte göra någonting. Spela på mobilen, kolla kläder & bloggar, tumblr osv. Sedan tog jag tag i mitt liv (eller dagen) och drog ut på en löparrunda igen. Mycket skönt! Och det gick riktigt bra måste jag säga. Varmt som in i helvete blev det dock och jag skyndade mig in i duschen för att hinna bättra på den icke-existerande brännan, men nejdå. När jag var klar så var solen borta igen och det hade blivit kallt. Mamma kom hem & pappa hälsade på, vi åt tacos och lite så. Sedan avslutade jag hela dagen med marängsviss, åh. Underbart!


Hoppas ni gillade tl;dr-texten. puss & godnatt!

pink & blue


från tumblr osv.

Är så gaaaaalet sugen på att färga håret i någon blå nyans, eller någon annan fet färg. Och för er som inte visste det så älskar jag blått. Jag är dock rädd för att mitt hår ska förstöras, eller att färgen ska bli ful osv. Men vem vet, jag kanske lyckas få fram den där spontana sidan någon gång (då ekonomin tillåter vill säga).

We don't waste no precious time

Har precis varit ute på en löparrunda & just nu sitter jag ute på altanen och lyssnar för fullt på Adrian lux, endast för att det är så jävla skönt väder ute, och för att adrian lux är så sinnessjukt bra! Hade på något vänster fått för att han kom till emmaboda, men tydligen inte. synd osv.

Aja, nu ska jag fortsätta lyssna & ha det bra här ute! Vill bara tillägga att jag slog min tid med 6 minuter (på löparrundan alltså, för er som inte förstod det), och det gör mig väldigt glad. Kan bero på att det inte alls gick bra att springa förra gången, men men, jag slog ju den tiden hihi. Så puss på er


Matkoma

Jag älskar våfflor, har alltid gjort & kommer nog alltid att göra (förhoppningsvis). Så idag införskaffade vi oss ett våffeljärn, för vi har faktiskt aldrig ägt något. Kanske är därför jag alltid har älskat våfflor? För att vi egentligen aldrig har fått några här hemma. Bara då vi har varit och hälsat på släkten på våffeldagen.
Aja, våfflor våfflor våfflor. Te vid sidan om & det knullar verkligen i munnen!
Just nu sitter jag i soffan med matkoma. Har nog aldrig upplevt det förut faktiskt. Kanske för många år sedan, men inte som jag minns. Det är lite obehagligt, men jag tror att det löser sig tillslut!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att sedan ta bussen till min pojkvän. Hade tänkt att överraska honom med en film & godis, pringles och cola. Det känns inte så lockande i dagsläget dock, men som sagt. Jag ger det några timmar, sedan ska det nog gå ner!

follow me on tumblr



failedwhore.tumblr.com

Inspiration


If you think you’re alone, put on my music and I’ll be there for you.” - Demi Lovato

Har aldrig varit ett stort fan av Demi Lovato, men efter allt som har hänt så har jag funnit en sådan otrolig respekt för henne & jag ser faktiskt upp till henne nu. Hon är en utav mina förebilder. Nya skivan är otroligt bra, och det känns som att vissa låtar är skrivna till mig och ingen annan. Dokumentären som gick på tv'n för ett tag sedan var breathtaking och jag kände hur tårarna gång på gång rann ner för kinderna. Och ja, måste bara få tillägga att hon ser så otroligt vacker ut. Hade kunnat döda för hennes utseende, och hennes kropp ska vi inte prata om. Damn girl!

Stay strong

Young guns @ sticky fingers

Det första jag måste nämna är att jag verkligen skäms. Det kan inte ha varit mer än 100 pers på sticky härom kvällen, vad hände? Vi kom dit halv sex, alltså en timme innan insläppet och det satt fem stycken utanför och väntade. Insläppet blev försenat, och det kom inte mycket folk. Jag kan svära på att vi inte var mer än 40 stycken innan vi fick gå upp till konserten.

Hur som helt, själva spelningen var verkligen asbra! & jag vill såååå gärna bara köpa en biljett till Putte i parken för att få se dem för tredje gången. Åh, det hade verkligen varit något. Fick i övrigt ögonkontakt med Gustav två gånger, och han tog mig i handen. Erika däremot, damn. Lovar att han flörtade lite då han tog henne i handen minst tre gånger och kollade in henne några gånger. Första gången var bäst dock, då han verkligen sneglade och kollade riktigt länge. Det var fint osv!

Jag bjuder på två sjukt dåliga iphone-bilder eftersom att jag inte tog med mig min kamera. Puss!

Seems like I'm making a deal with the devil


Åh. Har använt dessa i några dagar nu och precis som med kängorna så har jag fått skavsår. Dock inte lika mycket som förra gången, men nu var jag allt beredd med skavsårsplåster!
Det kändes lite konstigt i början, kanske för att de var lite tightare om foten än vad kängorna är. Dessutom glappar de en del, men man vänjer sig ett tag och jag måste säga att de är riktigt sköna att gå i & jag gillar de verkligen!

RSS 2.0