I can see in your eyes

Ligger och halvsover i sängen samtidigt som jag lyssnar på Make me wanna die. Så jävla bra. Inte lika bra om jag faktiskt skulle somna dock, med tanke på att jag satte låten på repeat.
Har även lärt mig att man inte ska kolla på kläder då man inte har pengar. Hittar så mycket jag vill ha! Hade inte klagat om någon hade gett mig en miljon eller två.


Weekday


The social network

Äntligen! Jag har gått och väntat på att man ska kunna hyra The social network i drygt två veckor nu, och idag släpptes den som hyrfilm. Om man kan säga så? Hur som helst så har jag sett den nu, och den var inte alls så som jag trodde att den skulle vara. Väldigt tråkig och allt gick ganska.. fort, man tvungen att verkligen vara fullt koncentrerad för att kunna hänga med och förstå. Trodde också att den skulle handla mer om facebook, vilket den nästan inte alls gör. Det är väligt mycket runt omkring, men inte så mycket om just facebook. Nej, en riktig besvikelse faktiskt.


Megan Fox


It's a sick fucking world we live in

Kim Kardashian har länge varit någon som jag verkligen har avgudat & älskat. Varför då? Jo, på grund av hennes kurvor. Hon älskar dem och hon älskar att vara kurvig. Det är verkligen inte något man får se ofta idag. Det finns bara ett få antal kändisar med kurvor (och en normal vikt över huvud taget), men de vi har är tex Rihanna, Beyoncé & Tyra Banks. Eller ja, det är väl de jag tycker om. Alla dessa står även för sina kurvor, om ni förstår vad jag menar? De är stolta över sina kroppar.
I alla fall, det jag tänkte komma till var att jag för någon dag sedan läste i en tidning att Kim Kardashian ska ha gått ner ca 8 kilo i vikt? Något sådant. Och visst, jag säger ingenting om det, för hon har ju jojo-bantat en hel del och har väl aldrig riktigt lyckats hålla sig på en stadig vikt. Däremot så blev jag ganska.. upprörd tror jag är det rätta ordet, när jag såg hennes matschema. Det var inte det minsta sunt. Lite salladsblad, en laxbit, pasta eller en halv potatis. Alltså, hallå? Jag blir arg bara jag tänker på det. Vill skrika att det är fel, så jävla fel. Kroppen behöver verkligen mer än det. En sådan portion är inte nyttig någonstans. Speciellt inte om hon ska träna tre dagar i veckan också.



Sen har vi ju Madonna tex. När blev det normalt att träna fyra timmar om dagen och även sätta träningen framför barnen? Anorektiskt tänkande. Det har nästan alla idag. Varför ska då jag bli av med dem om ingen annan ska det? Varför ska jag bli frisk om det inte är någon som vet vad frisk är för något idag?
Vi lever i en ätstörd värld, och det är knappt någon som vet vad kroppen behöver. Hur fan ska man då kunna bli frisk från en ätstörning när man lever i denna värld? I varenda tidning får man läsa "Gå ner 10 kilo på en vecka" eller "För varmt inne och du kan bli fet". Vad är det för jävla trams? Visst, en undersökning har visat att om man fryser när man äter så ökar fettförbränningen eller vad fan det var, men inte så pass mycket att det kommer synas, så du kan gott och väl ha det varmt i huset när du sitter och äter.

Det blir för mycket, det finns överallt, vart man än vänder sig. Jag gör allt för att inte bli provocerad, men vi alla vet att det knappt går att undvika. Vi blir matade med detta om & om igen, dagligen, hela tiden.
Jag antar att det är lite pga detta som jag fösöker ha en fuck it all-attityd. Jag ser upp till de som bara skiter i allt, super och knarkar. Fast jag vet att detta bara syns på utsidan, när det kommer till insidan så säger de alltid uppmuntrande och kloka ord. Sen så måste man ju hitta en balans i detta, kanske? Man måste väl ha någon som bara älskar att sprida kärlek också? Ja, det tycker jag! Där har jag också en förebild.
Utan dem vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till. Det kan låta töntigt, men w/e. This is who I am, och det är dessa personer jag ser upp till som mest. C - C

Innan jag avslutar detta så kanske jag måste påpeka att anorexi är allt annat än vackert. Det har inget med fåfänga att göra. Även jag får säga detta till mig själv när jag ser någon som är snygg men sjuk. Det är en rubbad kroppsuppfattning och man förstår inte själv hur smal & utmärglad man egentligen är. Så det är inget att eftersträva. Glöm barnmatsdieten. Ät och var glad över att ni inte är fast i en deprimerad, evig kamp med erat inre. Det tar så mycket onödig kraft och tid, för att inte nämna att det faktiskt förstör liv.



Försök att inte vara ätstörd i en ätstörd värld.

och en cappuccino på det, tack

Ja, men godmorgon! Känns ju inte sådär jättekul att vakna halv sju första dagen på lovet. Eller jag kanske ska tillägga att jag gick upp då. Vaknat har jag ju gjort flera gånger tidigare i natt, så det var inte första gången.
Jag hade tänkt att titta på Dinsney channel, kanalen är på och allt, men istället så sitter jag här och lyssnar på musik. Vad är det för stil? Det är ju Phineas och Ferb och allt! Jag lyckas alltid göra så, i alla fall på morgonen.


Dreams only last for a night


I'm in love with you Nikon


Humanity will sing harmony



Nu är helgen här igen, och ännu en gång blev det sallad, quornfilé, couscous & currysås till middag. Mamma hade lite vinprovning och det är nu dags att se fim! Wall street 2 - Money never sleeps.
En fin lördagskväll trots allt!

Du är nu 17 år



Jag tänkte göra ett alldeles eget inlägg till dig Emelie, här och nu. Blir du rädd? Det är ju trots allt din dag idag. Din och ingen annans (jo, det finns säkert fler som fyller år idag), men idag är det dagen du blir 17 år. Hur känns det om jag får fråga? Snart 18 & myndig! Minns du allt man sa att man skulle göra när man blev 18? Ja, men nu närmar det sig.
Jag tänkte bara berätta lite saker för er som inte vet. Emelie är den bästa tjejen som finns, hon är den man alltid kan gå till om man behöver prata, och jag lovar er, hon kommer inte att döma! Hon är helt underbar, det går inte beskriva. Jag kan ärligt säga att hon har förändrat mitt liv, nu kanske ni tänker; "ja, men säkert." men ja, säkert! Att umgås med henne har gjort mig till den jag är idag, lite tyken ibland (haha) men otroligt stark som person, det är Emelie som har lärt mig att inte ta någons skit, och det tackar jag henne för. Hade hon inte lärt mig det så hade många personer trampat ner mig för länge sedan. Ibland är hon nog lite för snäll själv dock, för sitt eget bästa. Jag måste citera hennes syster när det kommer till detta: "Emelie är en väldigt snäll person, ibland för snäll för sitt eget bästa. Ibland måste man faktiskt få säga ifrån, men att ha ett stort hjärta är väl aldrig fel? Så det vore ju dumt att klaga." Så sant, så sant!
Jag minns första gången vi träffades, det var ingen som vågade säga något och när vi skulle titta på film så satt vi i var sitt hörn av soffan, haha. Det var så otroligt pinsamt! Fast vi är nog jävligt pinsamma tror jag. Vem erbjuder sin bästa vän 20 spänn för att gå fram till en främling på Metaltown, be om en kram och säga att hon älskar honom? Det gör tydligen vi.
Emelie är som min andra halva, och nu var det alldeles för länge sedan vi träffades, men snart ska vi ses igen! Så ha nu den bästa dagen ever, puss <3!

17/2 - 2011



2 school 4 cool

Gif Created on Make A Gif

Dags att gå till bussen dåva!?

accessories



Klickade hem ett halsband & en ring för endast 100 kr nyss! Känns riktigt fint måste jag säga. Speciellt med tanke på att jag inte har råd att spendera några pengar, men de var ju på rea och det var så otroligt billigt! Jag var tvungen, och 100 kr är inte mycket alls?
http://stylebytyra.se

Hur som helst, jag funderar även på att göra en ny kategori men vi får se. Tänker vara lite hemlighetsfull och inte berätta vad det är för något. Jag säger till när den kommer upp i så fall.

myslördag



Åh, den här dagen har varit bra! Den började med att solen sken, jag tog mig en varm dusch, kollade in lite inspiration på olika bloggar, gick ut & fotade, redigerade lite, åkte & hyrde film med mamma (och letade reda på quornkorv, inte lätt!), lagade middag, segade vid datorn, gjorde iordning ett kvällsmål som bestod utav; naturell filmjölk blandat med päron&vanilj-fil, lite blandade bär, kiwi & äpple. Till det en kopp kokos-té. Det var riktigt gott, synd bara att jag blev så himla mätt efter middagen. Samtidigt som vi mumsade oss detta tittade vi på film, Get him to the Greek. Riktigt bra faktiskt!

eye



winter 2.0



I'm looking up but I'm feeling kind of down

Sitter i soffan och bara tar det lugnt, det blev en otroligt kort & fin dag ändå. Det kunde jag nog aldrig ana när jag vaknade imorse, men när mamma slutade tidigt blev allt mycket bättre. Kvällen har även spenderats med henne, en riktig myskväll! Det gillas starkt må jag säga. Vi lagade mat; couscous, currysås, blandsallad med limesaft & lite balsamvinäger samt quornfilé. Lite senare blev det tv och sedan; naturell fil blandad med päron&vanilj-fil, müsli och lite blandade bär (björnbär, hallon & blåbär). Mums! Men nu sitter jag här och har ont i magen som vanligt, för att inte nämna hur trött jag är.

a bomb full of feelings, ready to explode

Lyckan som uppstår när man vaknar med ångest, känner sig deprimerad och inte vet vart man ska ta vägen. Jag har ingen kontroll på mina känslor. Jag vet inte vad jag ska känna, det bästa vore väl om man kunde sova hela tiden och slippa känna något över huvud taget? Fast då är det ju så att jag har börjat vakna flera gånger om natten också och dessutom extremt tidigt på morgonen.

Så många ord & meningar som jag skrivit och raderat, skrivit dem igen och raderat. Jag insåg sedan detta;


smaksatt fil, müsli & te


Det är verkligen det godaste som finns!

nelly.com


'Cause we all want change, and we want it now



There is nothing above, there is nothing below



Ni vet den där känslan man får när vaknar upp och inser att man precis har drömt en vacker dröm? Den känslan fick jag imorse. För hur ofta drömmer man om sin förebild? Inte så ofta, och när det väl händer, då är det det finaste på hela dagen. Så jag vet redan nu var som har gjort min lördag. Inte nog med det, så var världens finste tjej med i drömmen också.

This is an anthem, so fucking sing

Jag vet att jag har sagt det hur många gånger som helst men det var verkligen som en enda stor fest! Precis som Myspace live show i Australien. Det var den tyngsta bmth-konserten jag har varit på hittills.
Jag taggar redan till Metaltown 11' nu, eftersom de sa att de skulle dit. Så jag ska se dem en gång till det här året, fyfan vad härligt!


Det är där jag är som lyckligast, det är då jag verkligen lever. Man kan bara skjuta undan alla tankar som annars snurrar i huvudet 24/7, och även skolan. Man finns bara i nuet. Jag skulle kunna göra om det kväll efter kväll om jag hade kunnat. Det är just därför som jag ska gifta mig med en rockstjärna och kunna få uppleva det varje dag.

RSS 2.0