Just got my first tattoo done


Stort tack till Luckyland tattoo! Jag är riktigt nöjd, & kan tillägga att det inte gjort ont alls. Det stack mest, så fler kommer det bli!
Bättre bilder kommer då plasten är borttagen osv.

European tour 2012


Här sitter jag & hade precis tänkt att gå och lägga mig, men så hittade jag den här videon och tänkte att jag skulle se så jag inte hade missat något. För det är alltid enklare att se ungefär hur turnén ser ut när någon har sammanställt allt i en video.

Jag & mamma hade planerat att vi skulle åka till London så att vi var där den 27'e eftersom jag hittade en spelning med Nevershoutnever. Det var inte långt efter som jag sedan fick reda på att även Travis skulle spela i europa för första gången. Jag hade kollat på facebook innan & blev besviken så jag inte hittade några datum i London förutom den tredje februari, men så hittade jag detta, och vad kan jag säga? London - 26/27 januari. Jag kan inte riktigt tro det. Det har inte sjunkit in ännu. Ska kolla upp mer om biljetter och så imorgon. Nu kan jag sova gott i alla fall, det kan jag lova!

Vi fortsätter kämpa


You gotta' fight for your right

Det har blivit mycket prat om flytten av skolan, och vi i elever är alla engagerade & vi säger emot, för det här tänker vi helt enkelt inte acceptera. Vi har gjort en namnlista på internet där man mer än gärna får skriva på & sprida vidare! & vi har varit i kontakt med en del tv-bolag, och har bland annat filmat ett reportage med smålandsnytt, precis nyss. Jag tänkte lägga upp länken till det efter att det har sänts på tvn.



Mer om namnlistan kan ni läsa här; http://www.namnlista.se/bevara-gyro-2/
& glöm inte att skriva på och skicka vidare. Det tar bara några sekunder men kan påverka skolans framtid. Tack på förhand & allt såntdär!

made a break, a new escape

Vi har väl alla (eller i alla fall de flesta) hört All time low's låt No Idea, men nu sägs det att Nickelodeonstjärnorna Big time rush har stulit den här låten. Man vet dock inte än om de har fått lov att göra en cover osv, men då hade då väl ändå kopierat den helt och inte bara refrängen? Jag är rätt upprörd faktiskt & väntar nu på att få höra hur det ligger till.

Jag själv tycker att låtarna är ruskigt lika och nej, det här är verkligen inte okej så länge de inte har fått tillåtelse till att göra detta, vilket jag dock har svårt att tro. Dessutom är All time low's låt tusen gånger bättre.
Hur som helst, jag väntar spänt på att få veta vad det är som händer & hur allt ligger till!
For now, lyssna mer här.



I am so grateful for my problems

Sitter för tillfället uppe i mora & är nu här på min sista grundvecka. Det känns både skönt men ändå ganska läskigt. Det är nu det gäller, det är nu jag ska klara allt själv. Som tur är ska jag ansöka om uppföljning, så jag kommer nog få åka upp några gånger till. Tänkte ta en kväll till att bara skriva av mig, det kanske behövs. Så någon uppdatering kommer det nog bli, för jag vet att jag verkligen har sugit på att hålla bloggen levande, men jag har liksom inget att komma med, så då blir det lite svårt.

För övrigt, hultsfred i lördags. Det var mysigt men ganska tråkigt, det blev en bra kväll hur som helst. Bakiskäk dagen efter med bra människor runt omkring, för jag klarar ju sådant nu. Jag är inte alls lika sjuk längre. Det är fan bra!

I go so in that I ain't even out yet


Taggar en spontanfest i hultan, nu kör vi!
& jag vet att kvalitén är underbar, och ett tuggummi i munnen på det.

RSS 2.0