No reason to celebrate

Vill göra om min blogg igen, men orkar jag? Näh.

Och nu, till det alla pratar om: Hultsfred
Jävla cepe, de kan väl förfan inte ställa in en vecka innan festivalen? Visst, om de hade sagt något ett par månader tidigare, lr helt enkel bestämt sig för att inte ens försöka ha någon festival i år. Då hade jag ju iallafall kunnat gå på Peace & Love.. Jag vill hur som helst ha tillbaka mina pengar, får jag inte det så kan de räkna med ett argt mail.

I'm staring at perfection


Yes it's on and poppin'

Igår bokade mamma en resa till Mallorca (Cala Mayor) för oss båda. Åh, det ska bli härligt! Vi åker den 17 Juli, alltså om 3 veckor.
Förövrigt så känns som att sommarlovet redan är mot sitt slut.. Om 2 veckor är det Hultsfred, veckan efter det drar jag till Mallorca, direkt när jag kommer hem så drar jag med Emelie upp till Boberg och sedan är det drygt 3 veckor kvar av sommarlovet. Det är fan sjukt. Jag vill sova. Sovasovasova.
En glad nyhet är ju iallafall att jag kom in på det gymnasiet jag ville! Jag förstod väl det iofs, men lite nervös blir man ju alltid.
En dålig nyhet är att då jag är på Mallorca så firar jag & Alex ett halvår, vilket betyder att jag inte är hemma, haha. Känner mig så dum.


Googlebild. Tror inte att det är taget på Cala Mayor, men iaf.

Göteborg 10

Åh, det är sjukt vad jag älskar Göteborg! Även detta år har har vi haft så jävla roligt. De två första dagarna shoppade vi bara, det är lite anorlunda mot lilla Vimmerby där det bara finns 5 affärer att gå i, om inte ens det. Så ja, jag inhandlade en massa efterlängtade saker så som en kavaj bland annat.
Tredje dagen drog vi ner till Liseberg, vilket är ett måste om man är i Göteborg. Det var rätt kul faktiskt, speciellt när Emelie blev blöt i hela håret & resten av kroppen när vi åkte Collerado, fast det var bara kul för att jag tvingade henne att åka den och hon ni ska veta att hon ville verkligen inte. Trodde att hon skulle döda mig efteråt. Nästa år kanske jag vågar mig upp på Balder. Du skulle åkt den med mig när jag vågade Emelie!
Fjärde dagen var det dags för festival, West coast riot som för min del bjöd på Sista sekunden, A day to remember, The get up kids och The Hives.
Sista sekunden var riktgt bra, hahah. Sångaren var sjukt rolig också, vilket gjorde det hela bättre. Finner inga ord typ, de var bäst haha. Jag som inte gillar punk har börjat lyssna på Sista sekunden efter att jag såg de live. Vi ses på Hultafred killar!
A day to remember var fett! Så jävla fett, folk röjde, skrek, sjöng, var allmänt taggade och ah, ni vet. Det var riktigt jävla bra helt enkelt! Jag var så himla nära på att få en utav gitarristernas plektrum, fan. Jag ville ha det, jag var så nära. Just det ja, gitarristerna var mer delaktiga iframträdandet än vad de brukar bara, det gillar jag verkligen.
The get up kids kollade vi på när vi stod och väntade på A day to remember. Pinsamt nog så har jag aldrig hört de innan, men det var många som gillade de och när jag läste om de så fick jag känslan av att de var vädligt kända, men de var riktigt bra faktiskt.
Det var svinigt kallt på kvällen så vi orkade aldrig vänta på att The Hives skulle börja, de kommer ju dessutom till Hultsfred så vi kan ju alltid se de där.
Den femte dagen började Metaltown och vi såg så många band att jag inte orkar skriva om hur det var, inte ens de största.. Men över lag så var allt superbra!
Vi såg iaf Rammstein, In flames, Bullet for my valentine, Hellyeah, Kreator, Sabaton, Finntroll, Dark tranquillity, Nile, Brian "Head" Wlech, Dream Evil, Adept, Eldrimmer, From this moment, Walking with strangers, och jag tror även att vi såg en bit utav Raubtir, men jag är inte säker.

Måste även tillägga att vi träffade några riktigt sköna grabbar! Och jag måste tacka Andreas för diskussionen.


Fr.v - Vet inte, René, Andreas, Dante och André
Och killen mellan René och Andreas ska vara med på bilden också, men han hamnade lite utanför som ni kanske ser, han sa typ ingenting heller så jag vet inte vad han heter.

West coast riot & Metaltown 10



Kul att jag typ bara kunde ladda upp bilderna som var svartvita, de andra var för stora.
De finns på facebook annars.
Den sista bilden finns i både svartvitt & i färg, på facebook är den i färg och på bloggen var jag tvungen att ladda upp den i svartvitt.

Dock blir titeln lite fel nu, med tanke på att bilderna från Metaltown inte gick att ladda upp somsagt, men om ni tittar in på min facebook så gör det inget.

Skolavslutningsklädsel



Klänning - Nelly.com
Ring (övre bilden) - Cocoo
Ring (nedre bilden) - Forever21

Skolavslutning 2010



-



Jag trodde verkligen inte att jag skulle säga detta, men jag kommer att sakna er 9B. Det gör jag redan, det känns konstigt att vi nu har splittrats. Det som känns lite sorgligt är det att många av er kommer att flytta långt härifrån, visst det kommer jag också, men inte nu.
Jag har hatat er & jag har älskat er.
Jag önskar er alla lycka till i livet

Ärligt talat så höll jag på att börja gråta i källängen när vi kramade alla och sa hejdå en sista gång, och jag är inte den som gråter, speciellt inte framför andra.

Let's be honest, that last Relapse CD was "ehhhh"



You're the freakin' best

RSS 2.0