Travis Mills @ Stickam


Det är bara tio minuter kvar tills Travis går online på Stickam. Tio miuter. Åh Gud, jag är så extremt taggad! Detta kommer att bli otroligt bra. Han ska prata om Warped tour, sitt senaste album, vad som kommer att hända framöver etc. Kommer ihåg när jag såg Chris live på stickam. Det var helt underbart, ungefär som att se honom live igen. Fast nu ska ju inte Travis uppträda. Anyway, det blir nog bra i vilket fall som!

Snyggare kille får man leta efter.. Skojar ej
Ha en bra natt allihopa, i alla fall. Det ska jag ha! Hihi

My body's sweet like sugar

Känner inte riktigt att rubriken passar in, men hatar rubriker så jag tog bara en mening på låten jag lyssnade på atm. Anyway, har spenderat dagen ute i solen. Både promenerat och solat. Drog återigen till finaste bellis, men denna gången med mamma. Det vankades fika och finisen lagade min väska, åh. Har väntat på det i evigheter nu. Bra dag med andra ord!


A week in pictures

Lite bilder från förra torsdagen. Det har inte hänt allt för mycket här hemma, jag kämpar på efter en otroligt bra vecka uppe i Mora. Köpte nya & billiga underkläder, tog det lugnt vid sjön med finaste bellis & åt en enligt receptet; "oemotståndlig" ananaspaj. Måste dock säga att den var riktigt god! Igår och även idag tog jag mig runt spåret, vilket känns riktigt skönt.


Har suktat efter ett bad ett bra tag nu, men kan inte hitta någon propp till badkaret eftersom att de inte ser likadana ut som i lägenheten.. Så nu ska jag på upptäcktsfärd! See ya bitches


Sometimes you gotta fall before you fly

Det är ännu en gång dags att dra iväg till Mora. Jag är lite klyven faktiskt och vet inte riktigt hur jag känner över det. Samtidigt som jag kan behöva hjälpen & förhoppningsvis få svar på en del frågor så vill jag inte. Sjukdomen har tagit mer plats, även om jag har varit förståndig. Det är bara tungt och jobbigt. Jag känner mig stor, mullig, tjock etc etc. Som att jag har gått upp i vikt. Vad vet jag? Kanske jag har, men jag hoppas och tror på att det är svullnad och att jag bara har lite extra vätska i kroppen. Anyhow, vi får väl se vad de säger där uppe. Har ju även fått en ny terapeut, så det var bli intressant. Lite läskigt, men det känns helt okej! Jag är positiv.


Nä men om man skulle packa kanske? Ska ju ändå åka 04:15 menar jag. Har inte gjort ett skit. Sova kan jag ju glömma. Får väl ta tag i livet nu då. En bild fick ni också. Puss!

Emmaboda 2012



Okej, nu är jag lite småsur. Hade nämligen skrivit klart allt och råkade på något vänster komma tillbaka till startsidan. Får väl bara börja om nu då.
Anyhow, imorgon var det en vecka sedan jag åkte hem från Emmabodafestivalen, och jag saknar det något så otroligt redan nu. Alla vänner, allt nytt folk man träffade, musiken, allt skratt, och att bara kunna sitta ute i en brassestol och dricka hela dagen/natten. Emmaboda är verkligen den bästa festivalen på sommaren, och nästa år ska jag försöka få tag i en biljett då de kostar 495 kr. För jag ska dit vare sig banden är bra eller inte.

Jag vet att jag inte har uppdaterat på över en vecka, varken om festivalen eller annat, men jag har haft fullt upp med att sova. Ta igen mig efter en galen vecka. Kan ju berätta att det inte går så bra, och jag är fortfarande riktigt sliten och sover otroligt mycket. Dessutom är min hals fortfarande åt helvete den också. Rösten är på bättringsvägen och är snart tillbaka. Skönt det! Även om jag gillade när den var rispig, haha.

Och till sist, tack alla underbara slynor i Camp redlösa slynor, för att ni gjorde denna veckan så jävla bra och minnesvärd! Puss på er.

RSS 2.0