Gotta fucking curse that's coming to life



Jag har ju inte berättat att jag ska se Escape the fate. Jag minns hur otroligt glad jag blev när jag först insåg att jag kanske skulle få chansen till att se dem i USA, men tyvärr så blev det ju inte så, men nu så gör de äntligen ett Sverigebesök! Efter 6 år?
It's fucking priceless.


.

Trots att Hultsfred är inställt så drar jag dit imorgon för ett sista farväl.


2005 2006 2007 2008

Det var så vackert, men vad har hänt nu? De försvann, in i kändisskapet kanske? Nej, de är inte sånna tänkte jag. Jag visste det. Men de kanske är sånna trots allt?
Jag vet inte vad jag ska tro, jag vet heller inte vad jag ska känna längre.
Jag kommer alltid att älska er, ni är en del av mig och det kommer ni alltid att vara. Det är just därför jag vill skaffa tatueringen, men vad hände med er? Ni förändrade mig, till något bättre. Mycket bättre. Jag blev en starkare person, ni bevisade för mig att det är okej att vara annorlunda, det bevisade ni genom att ni själva var det, ni anpassade er inte till normen, ni sket i vad alla tyckte. Men nu är det plötsligt viktigt? Att försöka få så många fans som möjligt? Jag tror inte riktigt på det ni säger, att ni nu vågade prova något som ni inte har gjort förut, för nu har ni fansen på eran sida. Fansen kan lämna er, det kan de alltid. Ha det i åtanke. Jag tror att de gillade de ni gjorde förut, det gjorde iallafall jag. Visst, de nya låtarna är bra, men de kommer aldrig att bli lika bra som de gamla låtarna. Det känns som att det las ner så mycket energi och kärlek i dem. De kom från hjärtat, berättade en historia, man kunde se bilder bläddra förbi i huvudet då man lyssnade på de låtarna, jag försökte alltid föreställa mig hur något skulle se ut då jag lyssnade på någon utav dem.
De nya låtarna, jag måste erkänna.. Det finns inte mycket känsla där, jag känner näst intill ingenting när jag lyssnar på dem och det är lite hemskt att säga det ja, med tanke på vilket stort fan jag har varit/är. Kan man säga "är" om man inte gillar den nya skivan fullt ut? ;)
Men åh, de gamla låtarna.. Nostalgi!


RSS 2.0