Herregud.

' Jag hatar Bill's nya frisyr, den är skitful! Däremot åste jag säga att Tom är jättesöt. Hahah, han ser så liten ut. Och han passade verkligen i den där mössan! Förövrigt så skrämmer de mig lite, de verkar ha förändrats så sjukt mycket, de är inte alls samma killar som jag började lyssna på. Och jag har så äcklig höga förväntningar på den nya skivan. Jag vet att jag kommer hata den. Jag tål inte förändringar, jag har alltid varit emot det.



Bilderna är tagna från Elina's blogg.

Kommentarer
Postat av: Karro

Håller med dej :P Gillar inte alls hans dreads..

2009-03-09 @ 15:50:38
Postat av: Isabella

Aso jag tål inte heller allt för mkt förändringar, och det sjuka är att att man lixom inte har fått hänga med, man har bara fått meddelanden av typ Dave och sett bilder som dessa. Men inga videomeddelanden eller nått och det gör att det är konstigt att se hur de förändrats utåt sett. och ja det känns som de är typ totala främlingar igen.

men förhoppningsvis fixar det sig och Bill lär sig att han inte ska ha sitt håt i någon knäpp tofs. Det är lixom tom's grej. Han är förövrigt sjukt vacker som alltid och der ut som en 12åring :D

ily maja.

2009-03-09 @ 20:00:10
URL: http://blackrose.blogg.se/
Postat av: isabella

hår*

2009-03-09 @ 20:01:40
URL: http://bl
Postat av: Emelie

så sött att du skrev typ likadant som mig. §§ :*

hahah.



men jag håller med dig. fast Bills hår är fint när han har det utsläppt. och jag gillar inte heller förändringar, så jag är också ganska rädd. och jag har nog också för höga förväntningar på skivan.

men ja, Tom är jättesöt. :) Bill också, trots håret. ;>

<3

2009-03-09 @ 20:13:25
URL: http://wakethedead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0